Ben je op zoek naar een extra inkomen?

Fast

Heel snel, effectief en opgeleid aan de job beginnen

Fun

Wij willen gelukkige en gemotiveerde medewerkers. Voor iEnhanced werken is net dat tikkeltje meer!

Free

Zelf je uren en dagen kiezen. Bij iEnhanced ben je vrij!

Gefeliciteerd met uw beslissing om deel uit te maken van iEnhanced community!

Hoe begin je eraan?

Als verdeler van iEnhanced zijn er diverse mogelijkheden. Er is flexibiliteit, zowel wat betreft regio, als wat betreft het aantal uren dat u voor ons wil werken.

Neem contact met ons via mail, via het contact form of bel ons op het nummer +32 9 296 21 11. Wij werven zowel zelfstandige verkopers aan als mensen die nog moeten groeien hierin maar die geloven in ons product en enthousiast zijn om het te verkopen.

Als u een part time of fulltime inkomen zoekt, willen we dat u realistische verwachtingen heeft van het mogelijke inkomen dat u kunt verdienen.

Een lidmaatschap bij de iEnhanced community is net zoiets als ..?, de resultaten hangen af van de tijd, energie en toewijding die u erin stopt. Iedereen die overweegt om toe te treden bij de iEnhanced community, moet de realiteit van de directe verkoop begrijpen. Het is hard werken. Er is geen gemakkelijke weg naar rijkdom, geen garantie voor succes. Echter, voor diegenen die hun tijd en energie besteden aan het ontwikkelen van een stabiel klantenbestand en vervolgens anderen opleiden en trainen om hetzelfde te doen, daarvoor bestaat de mogelijkheid tot persoonlijke groei en een aantrekkelijk parttime of fulltime inkomen. 

iEnhanced zorgt voor een degelijke opleiding en begeleiding, waarbij u een coach heeft die u ondersteunt.  

Wij werken samen met een team van leuke gemotiveerde mensen.  U krijgt zelf de kans om uw eigen team samen te stellen!

 

U verkoopt kwaliteitsproducten. 
Nootropics worden steeds bekender bij meer groepen mensen en hebben steeds meer succes! Zowel bij jongere om de examenperiode door te komen als bij senioren die hun geheugen willen ondersteunen.

iEnhanced geeft u de kans om een succesvolle business op te bouwen met een potentieel goed inkomen of financiële onafhankelijkheid.

Verkoopmodel

Dit is wat onafhankelijke leden op de verschillende niveaus kunnen verdienen met de verkoop van iEnhanced producten:

  • Bronze: Verdelers die net beginnen, verdienen 25% groothandel inkoopvoordeel

  • Silver: 35% groothandel inkoopvoordeel.

  • Gold: Verdelers die mee bouwen aan de uitbreiding verdienen 50% groothandel inkoopvoordeel, zij hebben ook de kans om zelf een coach te worden van een team.
     

WINST OVER EIGEN VERKOOP: Een lid van iEnhanced kan voor een groot deel groeien door de winst. Na de uitgaven van het

doorverkopen van iEnhanced producten. iEnhanced leden beslissen voor zichzelf de manier om hun team of bussines te runnen, het aantal dagen en uren dat u werkt, de uitgaven die u doet en de prijzen vraagt, dit is een vaste prijs voor elke lid. Maar hoe meer producten men verkoopt hoe hoger men komt te staan en hoe meer aankoopmarge men krijgt.

MULTI TEAMCOACH COMPENSATIE: Sommige leden besluiten anderen te sponsoren om bij de iEnhanced community te komen. Op die

manier kunnen zij proberen hun eigen downline verkooporganisatie op te bouwen en te behouden. Zij worden niet betaald voor het

sponsoren van nieuwe leden. Ze worden alleen betaald op basis van de productverkopen aan hun downline leden voor hun eigen

consumptie of voor verkoop aan anderen. Deze multi-teamcoach vergoedingsmogelijkheid is GEEN piramidesysteem.

Men moet als team een bepaald puntenniveau behalen om te kunnen genieten van de downline leden hun compensatie.

Indien men het aantal golden points niet haalt blijft men eigen winst verdienen.

Onze producten

GET IN TOUCH

We'd love to hear from you

+32 09 296 21 62

  • White Facebook Icon

Find us on Facebook