Wat is iEnhanced STUDENT?

 

iEnhanced STUDENT is een zorgvuldig samengesteld breinsupplement dat mentale prestaties verbetert. Het is ontworpen om je denkvermogen te versterken, stress te verminderen en je concentratie aan te scherpen. De natuurlijke ingrediënten stimuleren je hersencellen en beschermen hen tegen afbraak zodat je helder, snel en creatief kan denken.

 

In combinatie met iEnhanced Premium Omega-3 Fish Oil, 'de' brandstof voor een sneller en beter werkend brein,  zorgt iEnhanced STUDENT voor de optimale werking van je brein.

Hoe werkt iEnhanced STUDENT?

 

iEnhanced STUDENT verbetert je hersenfuncties via verschillende werkingsmechanismen: 

 

Het verhoogt de bloedtoevoer naar de hersenen en de zuurstofopname door activatie van neurotransmitters zoals acetylcholine. Een tekort aan acetylcholine wordt veroorzaakt door angst, stress, slaaptekort, een ongezond eetpatroon en veroudering. 

 

iEnhanced STUDENT verbetert de functie van de mitochondriën (de energiefabriekjes van de cel), het metabolisme van glucose en herstelt de celmembraanverandering in de ouder wordende hersenen. 

 

Door iEnhanced STUDENT verhoogt de dichtheid van de cholinergische en de glutamaatreceptoren in je hersenen. Deze zijn heel belangrijk voor je geheugen. 

 

Bovendien verhoogt iEnhanced STUDENT ook de aanmaak van eiwitten die verantwoordelijk zijn voor de vorming van nieuw geheugen. Hierdoor verbetert je leervermogen en word je beschermd tegen geheugenverlies. Eén van de meest intrigerende effecten van iEnhanced STUDENT is de versnelling en verbetering van de informatiestroom tussen de rechter en linker hemisferen van de hersenen.

iEnhanced STUDENT

Het perfecte breinsupplement voor studenten

met de veiligste, meest onderzochte, meest effectieve en natuurlijke ingrediënten 

om je mentale prestaties te verbeteren.

Hoe gebruik ik iEnhanced STUDENT?

 

 
 

Neem niet meer dan 6 capsules in een tijdspanne van 24u.

De combinatie met een omega-3 visolie zoals iEnhanced Premium Omega-3 Fish Oil wordt aangeraden.

Het effect van alle iEnhanced STUDENT ingrediënten wordt ondersteund door wetenschappeiijke studies