iEnhanced PREMIUM OMEGA-3 Visolie

 

Wat is iEnhanced Premium Omega-3 Visolie?

 

iEnhanced Premium Omega-3 visolie bevat hoge concentraties van de omega-3 vetzuren EPA (Eicosapentaeenzuur) en DHA (Docosahexaeenzuur).  EPA en DHA  dragen bij tot de normale werking van het hart. DHA draagt bij tot het onderhoud van een normale hersenfuncties en visie. Dit gunstige effect wordt verkregen bij een dagelijkse inname van 250mg DHA.

 

Hoe werken Omega-3 vetzuren?

 

Omega-3 vetzuren zijn een groep meervoudig onverzadigde vetzuren,

voornamelijk gevonden in oliën van noten en zaden (ALA) en vette vis (EPA/ DHA).  Ze maken deel uit en bepalen de vloeibaarheid van celmembranen. De cellen van het zenuwstelsel hebben het hoogste vetpercentage en DHA maakt deel uit van de schede rondom de zenuwcellen. Omega-3 vetzuren dragen bij tot  een optimale werking van het menselijk brein en ondersteunen het cognitief functioneren. Ze kunnen degeneratieve stoornissen, zoals dementie en de ziekte van Alzheimer, aanzienlijk voorkomen. Ze temperen hyperactieve gedachten bij ADHD en bestrijden de symptomen van depressie. Bovendien zorgen de omega-3 vetzuren voor een goede bloeddruk en verminderen het risico op beroertes. Het gunstige effect wordt verkregen bij een dagelijkse inname van 250 mg DHA.

 

 

Eén softgel iEnhanced Premium Omega-3 visolie bevat 220 mg DHA en 330 mg EPA. Het innemen van visolie is veilig, ook in hoge dosis en heeft nagenoeg geen neveneffecten. 

 

 

Hoe gebruik ik iEnhanced Premium Omega-3 Visolie?

 

Neem 1 softgel tot 3 keer per dag met een goede maaltijd .

In combinatie met iEnhanced STUDENT en iEnhanced CORE bekom je een verbetering van je cognitieve functies.