Meest gestelde vragen

 

Wat zijn Nootropics?

Nootropics beschrijven een globale indeling van geneesmiddelen of verbindingen met cognitieve verbeterende eigenschappen en minimale tot geen bijwerkingen, geschikt voor langdurig gebruik. Noötropica is de wetenschappelijke naam voor "Smart drugs" en hebben effect via drie verschillende werkingsmechanismen:

1. ) De toename van verschillende neurotransmitters geassocieerd met leren en geheugen .

2. ) Verwijding van de vaten in de hersenen waardoor de bloedtoevoer en het zuurstofgehalte in het brein toeneemt.

3. ) Het behoud en het beschermen van neuronen in de hersenen via toxine verwijdering en anti-oxidatie.

 

Wat is iEnhanced Student ?

iEnhanced is een voedingssupplement verkrijgbaar zonder voorschrif. De ingrediënten zijn klinisch getest en studies tonen aan dat ze een verbetering van focus, geheugen, stemming en mentale vermogen bewerkstelligen.

 

Hoe werkt iEnhanced Student?

iEnhanced STUDENT verbetert hersenfuncties via meerdere "werkingsmechanismen". Het verhoogt de bloedtoevoer naar de hersenen en de zuurstofopname door het activeren van neurotransmitters zoals acetylcholine. Onvoldoende acetylcholine wordt veroorzaakt door veroudering, slaaptekort, angst, stress en een ongezonde voeding. iEnhanced STUDENT verbetert de mitochondriale functie, het metabolisme van glucose en herstelt de celmembraanverandering in de ouder wordende hersenen. Het verhoogt de dichtheid van de choline- en glutamaatreceptoren die een rol spelen voor het leren en geheugen. Bovendien verhoogt iEnhanced STUDENT het ook de synthese van eiwitten die verantwoordelijk zijn voor de vorming van nieuw geheugen en leervermogen. Deze verbeteren door beïnvloeding van de cerebrale cortex en bescherming tegen geheugenverlies. Eén van de meest intrigerende effecten van iEnhanced is dat het de informatiestroom bevordert tussen de rechter en linker hemisferen van de hersenen . Kijk op de 'producten' pagina voor een uitgebreide uitleg over hoe de verschillende ingrediënten individueel werken .

 

Hoe gebruik ik iEnhanced Student?

Een iEnhanced student potje bevat de hoeveelheid voor 1 maand. Begin met een oplaadfase van 10 dagen,  met 3 capsules in de ochtend en 3 's middags. Het is niet aangeraden om iEnhanced student te nemen op een lege maag.  Na de 10 dagen oplaadfase mag men beginnen met de aanbevolen dagelijkse dosis van 3 capsules. Neem 3 capsules in de ochtend met een maaltijd of snack. Wanneer meer focus en mentale helderheid later op de dag nodig is, raden we  3 extra capsules aan vlak na de middag met een maaltijd of snack.

 

Welk resultaat mag ik verwachten?

iEnhanced student is samengesteld met de veiligste en meest effectieve ingrediënten die zorgen voor:

  •  betere focus en concentratie

  •  beter geheugen en leervermogen

  •  geesthelderheid

  •  betere communicatieve vaardigheden

  •  verbeterde zintuiglijke waarneming

  •  betere stemming
     

Is het veilig?

Ja . Alle iEnhanced producten zijn GRAS (Generally regarded as safe; algemeen beschouwd als veilig) wanneer de  opgegeven dosissen gevolgd worden en waarschuwingen op de fles in acht worden genomen.  De ingrediënten worden gedefinieerd als voedingssupplement door de Belgische FAVV en FDA. Het iEnhanced Student FAVV nummer is NUT_AS 2916/1.

 

Wat zijn de mogelijke bijwerkingen?

Er is aangetoond in studies dat onze 100 % pure nootropic ingrediënten geen bijwerkingen veroorzaken .

 

Wie mag het niet innemen?

Het is niet aangeraden om iEnhanced Student of iEnhanced Core in te nemen als u zwanger bent of borstvoeding geeft. Wanneer u iEnhanced Core wil gebruiken maar gelijktijdig anti-stollingsmiddelen neemt, dient u eerst uw arts te raadplegen. Dit is niet noodzakelijk wanneer u iEnhanced Student wil gebruiken.

 

Bevat iEnhanced Student stimulerende middelen?

Onze formule is 100% vrij van stimulerende middelen. 

 

Is iEnhanced Student verslavend?

iEnhanced student is niet verslavend en bevat geen gereguleerde stoffen.

 

Leveren wij wereldwijd?

Ja, we hebben ons onlangs opengesteld voor internationale levering . Standaard voegt het systeem €20 toe voor de internationale levering, maar sommige landen kunnen resulteren in een extra toeslag ( U wordt op de hoogte gehouden van uw levering/ toeslag)

 

Hoe lang duurt het voor ik mijn pakketje ontvang?

Uw bestelling wordt dezelfde dag verzonden indien besteld voor 17:00. Wanneer besteld na 17:00 zullen wij de volgende dag uw bestelling verzenden.

 

Geld terug politiek?

Ja dat doen we, gelieve een kijkje te nemen op onze algemene voorwaarden.

 

Wat zijn de iEnhanced kwaliteitsafspraken en uitgangspunten?

Deze zijn de vier hoofdprincipes over hoe wij ons product produceren en ons bedrijf  runnen.

 

1. Data en wetenschap.

Onze producten zijn simpel, with actual dosages and actual potency shown to be effective in actual peer-reviewed clinicals.

 

2. Doorzichtbaarheid. 

Geen eigen ingrediënten of geheime formules. Je weet precies wat inneemt. Wij werken direct met de beste pharmaceutische fabrikanten in Europa met volledige FAVV & FDA cGMP certificeringen om de beste producten mogelijk te maken. Geen middleman, geen extra mark -ups .

 

3. Leiderschap. 

We maken producten die miljoenen mensen elke dag zullen gebruiken. We gaan helpen leiden en opbouwen aan een gemeenschap die nootropica en biohacking op de wereld zal brengen .

 

4. Nootropics zijn niet alleen voor miljonairs

Nootropics. Meer bekend in de volksmond als "smart drugs " zijn vooral bekend bij Hollywood- producties als Limitless en Lucy, zij tonen een CNN profiel van een eigenzinnige tech miljonair die $ 300.000 uitgeeft om zijn eigen lichaam te hacken met het onderzoek op chemicaliën. Wij zorgen ervoor dat nootropics ook voor de doorsnee mens zijn.